Galleri Munken på nye hænder.


Fra 1. januar 2017 har Anette & Jesper overtaget driften af Galleri Munken efter

Jane & Aksel. Derved bliver de også det nye værtspar bag foreningen Munkens Musik Galleri, som kunne fejre 15 års jubilæum på stedet sidste år.

Anette og Jesper

Anette og Jesper er folk med stor brancheerfaring, som glæder sig meget til at støtte op om de multikulturelle traditioner, der findes omkring Galleri Munken allerede.

Der er ikke store ændringer i sigte på Galleri Munken, men i løbet af foråret, vil Jesper åbne en Vinhandel på stedet, da han gennem mange år har importeret vine fra fortrinsvis Italien og Spanien. Her bliver der noget for enhver smag og pengepung, lover Jesper - akkurat som i Galleriet.

Efter den traditionelle sæsonåbning af galleriet i påsken, hvor Jane og Aksel vil være på stedet som hidtil, vil Galleri Munken være åbent 11-17 fra torsdag til søndag resten af året. Der vil i åbningstiden være mulighed for at besøge den lille café, ligesom både galleri og vinhandel vil være åben.


De nye værter glæder sig til alle de kommende musik arrangementer, hvor der vil blive serveret god og enkel mad, lavet på sunde, lokale råvarer, som er produceret med etik for både miljø, dyr og mennesker.

I øjeblikket arbejder man i Munkens Musik Galleri på højtryk med koncertprogrammet for 2017, så du snarest kan forny dit medlemskab af Munkens Musik Galleri 2017, samt købe sæsonens koncerter.


Gennem medlemskabet får du rabat på alle musikarrangementerne, du får nyhedsbrev og arrangementskalender, ligesom du vil få rabat på udvalgte vine i Vinhandlen.


Med de bedste hilsner fra

Jane, Aksel, Anette og Jesper