Menuforslag

På Galleri Munken indkøber vi altid gode råvarer hovedsageligt fra lokale leverandører – og når det er muligt helst økologisk.

Alt brød er hjemmebagt og grøntsager og krydderurter høstes til dels i galleriets køkkenhave.

Retterne sammensættes i galleriets køkken af kompetente folk, som kender råvarerne og ved hvordan de skal tilberedes og sammensættes, så de smager mest delikat.

Herunder følger en liste med inspiration til festmiddagen, men betragt den kun som inspiration, vi vil glæde os til at mødes med dig og snakke om den kulinariske del af din fest.


FORRETTER
Munkens torskesalat med rejer og blegselleri

Røget laks m/årstidens tilbehør

Tapas tallerken efter aftale

Hummersuppe tilsmagt med cognac

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør

STEGERETTER
Oksemørbrad m/ristede svampe, grønne bønner, grillede tomater og vildmosekartofler

Krondyrsfilet m/waldorfsalat, tranebær, kroketter, årstidens grønt & vildtsauce

Kalvefilet eller lammeculotte m/årstidens grøntsager, krydrede kartoffelbåde & sauce

Kyllingebryst med soltørret tomat og pesto, årstidens grøntsager og ovnbagte kartofler

DESSERTER
Islagkage fra Ryå

Nøddekurv m/vaniljeis pyntet med friske frugter

Husets desserttallerken, hjemmebagt Brownie, friske frugter, vaniljeis og frugtpuré

NATMAD
Hjemmelavede frikadeller med kold kartoffelsalat

Asparges eller svampesuppe

Skipperlabskovs m/rødbeder og rugbrød

Hot Dogs

Pølsebord


KAFFE M.M.

Kaffe/the

Lagkage

Cantuccini (hjemmebagte italienske mandelkager)

Kransekage, hjemmebagt


ITALIENSK BUFFET
Forret:
Anti pasti, marinerede artiskokker, parmaskinke m/melon, salami, oliven, saltbagte kartofler, bruscetta med hvidløg og pesto.
Hjemmebagt bagt brød og smør. Forret står på bordene

Buffet, kød fra grillen:

Vælg 2 slags kød
Fyldt lammeculotte el. oksefilet el. letsaltet skinke el. ungdyrskank af oksekød.

Vælg hertil 4 slags salat og 1 slags kartofler:
Torvesalat efter årstiden
Tomatsalat med løg og oliven
Rødbedesalat: Reven gulerod, rødbeder og appelsinsaft
Coleslaw: Hvidkål, gulerod, ravigotte

Pastasalat m/feta og oliven.
Fennikelsalat m/broccoli, oliven, soltørret tomater og bønner.
Sennepsdressing, hvidløgsdressing el. limedressing

Små nye kartofler grillet på spid, penslet med rosmarinolie, råstegte kartofler eller flødekartofler.

Hjemmebagt brød og smør.

Dessert.
Islagkage fra Ryå, chokolademousse eller panna cotta.

Minimum 40 kuverter


Vi dækker op ved runde borde med plads til 8-9 personer ved hvert bord. Smukt pyntede med klassisk hvid porcelæn høje vinglas og naturligvis vandglas til alle selskaber.

Velkomst
Prosecco, Coldwine 9.5 pink
Millesimato Prosecco DOCG
Kir Royale

 
Dessertvine
Fervo Refrontolo Passito DOC
Portvin, Sherry


Thy Pilsner
Thy Classic
Thy lux øl


Sodavand
Kildevand


Dette er blot eksempler på drikkevarer vi kan servere. Mange andre ønsker kan efterkommes.