Fernisering Sommerudstilling

En spændende og meget bred udstilling, hvor Galleriet vil vise mange forskellige kunstneriske udtryksmåder. Der vil på udstillingen blive vist både billedkunst, skulptur, smykkekunst, foto og keramik.

Du kan blandt andre møde fotografen Lena Rosing, som skriver:

Mine billeder er en samling af observationer fra mange forskellige steder i verden deriblandt Chile, Argentina, Spanien, Holland, og selvfølgelig Danmark. Jeg har boet i flere af disse lande over længere perioder af mit liv. Jeg er uddannet i politisk journalistik og globalisering.

Min kunst reflekterer min store interesse i kulturelle og politiske konstellationer og hvordan disse manifesterer sig forskelligt, i forskellige samfund rundt omkring i verden.

Jeg har altid været fascineret af fotografiets muligheder for at fange flygtige øjeblikke fra virkeligheden såsom farverne i en solnedgang, eller formen på en bølge, for derefter at fastsætte dem til evig observation og beundring. Min kunst er er både et portræt af verdens ligheder og forskelligheder, og samtidig en hyldest til at stoppe og værdsætte skønheden i en verden fuld af lys og farver.  

I forhold til materialer printer jeg på aluminium bag akrylglas for at genskabe så meget af den skarphed og kontrast, som jeg forsøger at fange i mine fotografier. 

Se meget mere her: beyondnordicphotography.com 

Du vil også møde Fotokunstner, Palle Lindgaard-Jørgensen, som skriver:

Jeg arbejder med fotokunst- og finder mange af mine motiver i havne og vandmiljøer. Jeg er især optaget af strukturer og former, der opstår ved slid og brug af materialer og som træder frem, når man går tæt på motivet.

Reflektioner i vand og glas er et andet område, der har min store interesse.

Jeg arbejder med fotografering, fotobehandling og fremstilling af billeder på tryk som en samlet proces- og prøver at udnytte de særlige muligheder i de enkelte trin frem til det færdige billede.

Se mere her: palle-lindgaard.net

En af de sejeste kunstnere vi kender, er 91-årige Henning Christensen, som blandt andet maler vidunderlige motiver fra Vestkysten

Henning Christensen skriver: " Jeg har i mange år tegnet og malet med bopæl i Vodskov ved foden af Hammer Bakker, hvor den nordjyske natur har været meget inspirerende for mig.
Lyset i Vendsyssel og ved de nordjyske strande fascinerer mig meget og forærer mig dejlige motiver. Jeg arbejder i akvarel og olie. Inspirationen er de store vidder - højt til himlen - farver, lys og skygge".

En anden ny kunstner på galleriet er Jette Breinholt Hedebrandt, som maler akryl på lærred. "Mine foretrukne farver er ofte de glade kraftfulde farver. Under det glade farveorgie - ligger ofte det mørke. Lag på lag påmales de. Nogle gange som tynde laveringer i bunden, der ovenpå påføres mange tykke lag maling. Mit mest brugte arbejdsredskab er spartel", fortæller Jette.