Kim Sagild på Mortens aften

Kim Sagild realiserer en gammel drøm og har dannet trioen “Dansk Amerikansk Musikklub” Som halvt amerikaner har den erfarne musiker, producer og komponist Kim Sagild altid haft en drøm om at spille sine barndoms amerikanske musik.
Kan man sin musikhistorie noget længere tilbage, kender man også Kim Sagild fra bands som Buki Yamaz, Kasper Windings Kick, og produktion af Nanna, Thomas Helmig, Afrika-sangen m.fl. Den drøm går nu i opfyldelse med projektet “Dansk Amerikansk Musikklub” som er navnet på et nyt og spændende musikalsk samarbejde på tværs af generationer.
Den fælles kærlighed til Blues, Soul, Rythm`n Blues og Jazz, spændende over 8 årtier, er inspirationen! To nye kæmpetalenter – Cille Rowedder sang, Oliver Mønster guitar og sang, og så den erfarne Kim Sagild guitar og sang – udgør den akustiske trio, som på kærlig vis fører publikum sikkert igennem den amerikanske sangskat. Fra Muddy Waters og Ray Charles over Aretha og Marvin Gaye til Tracy Chapman og Prince kan alle genkende de elskede sange og nynne med! Debut-album med “Dansk Amerikansk Musikklub” udkom i foråret 2019!

10. november 2020, arrangementet starter kl. 19:00, dørene åbnes kl. 18:30.

Inklusiv den klassiske andesteg med tilbehør og den lige så klassiske æblekage.

Medlemspris*:  kr. 395,- Ikke medlem: + kr. 50,- pr. person

*) Medlemskab for hele 2020 koster kun kr. 140,- pr. husstand (2 personer)