Ann-Mette Elten

En eksklusiv og intim koncert i Galleri Munkens enestående atmosfære:

Ann-Mette Elten er især kendt som forsanger i ”På Slaget 12” med bl.a. store hits som ”Hjem til Århus” og ”Ude på det blå ocean” og ikke mindst de 4 succesfulde Let’s Dance albums.

I november 2012 tog Ann‐Mette et højst uventet skridt og udgav albummet ”Adagio - 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de helt store og populære sange fra det klassiske repertoire som f.eks. Puccinis ”O Mio Babbino Caro” og ”Nessun Dorma”. Albummet blev indspillet i Rudolfinum‐koncertsalen i Prag sammen med Prag‐Philharmonikerne og udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer, hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album. 

Hun er en af Danmarks absolut bedste kvindelige sangere. Anne Linnet har således skrevet tekster til Ann-Mette, og hun blev også på et tidspunkt inviteret til at synge sangen ”Kuling fra nordvest” sammen med Otto Brandenburg. Den sang må Jammerbugten da vist have inspireret til.

Ud over sin guldplade som klassisk sanger har hun som solist og sammen med ”På Slaget 12” solgt mere end 1 million albums.

28. marts 2018, arrangementet starter kl. 19:00, dørene åbnes kl. 18:30.

Inklusiv spændende Galleri buffet.

Medlemspris*:  395,- Gæstetillæg 40,- pr. person

*) Medlemskab for hele 2018 koster kun 120,- pr. husstand (2 personer)

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.