Burnin Red Ivanhoe

I 2017 havde Burnin Red Ivanhoe i 50 år været et fast begreb i dansk musik. I begyndelsen hed bandet Syrerock. I dag er det en del af vores musikalske kulturarv.

Debutalbummet ”M144” har således status som ét af dansk musiks betydeligste udgivelser.

Også her i 2018 er Kim Menzer og Karsten Vogel som altid i front med både vokal og mange instrumenter. De "backes" af det meget stærke hold: Klaus Menzer, trommer, Assi Roar, bas, Jens Runge, guitar og vokal og Lone Selmer, keys, kor. Absolut top musikere!

Idéen om at der fra orkesterets side i jubilæumsåret 2017 både er et tilbageblik mod de bedste sange, men også at vise at Burnin Red Ivanhoe stadig skuer fremad fortsætter i 2018. Der gribes dybt i Ivanhoes sjæl og historik og spilles med overbevisning og indlevelse.

I årenes løb har Burnin Red Ivanhoe stået på scenen mere end 1.000 gange. De har spillet koncerter og været på koncert turneer med blandt andre: Uriah Heep, Incredible Stringband, Jimi Hendrix og Black Sabbath.

Live - med sange som ”Ivanhoe i Brøndbyerne”, ”Tingel-tangel manden” og ”Gong-Gong, the Elephant Song” på programmet, spiller Burnin Red Ivanhoe sig  lige ind i tre danske generationers musikalske hjerter.

Fælles for det hele er en stor spilleglæde, musikalsk slagkraft, opfindsomhed, mærkelige instrumenter og ikke mindst et uberegneligt sceneshow.

11. juli 2018, arrangementet starter kl. 19:00, dørene åbnes kl. 18:30.

Inklusiv spændende Galleri buffet.

Medlemspris*:  395,- Gæstetillæg 40,- pr. person

*) Medlemskab for hele 2018 koster kun 120,- pr. husstand (2 personer)

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.