Evil Sons of The Blues

Dansk og international blues musik: 

Med den nordjyske mundharpevirtuos Poul Ewald og den fremragende bluesguitarist Søren Bøje som indpiskere - og med den unikke sanger Ulrik Fromholt i front - leverer Evil Sons of the Blues det mest dynamiske og udadvendte show, der er set på den danske bluesscene.

Evil Sons of The Blues er ubetinget et af de bedste Live Acts, når vi taler bluesbands i Danmark. Der bliver spillet med en energi og et nærvær, der ikke høres andre steder. "Vi satser hele butikken hver gang", udtaler mundharpespilleren Poul Ewald.

Bandet har spillet sammen i mere end 30 år og har tidligere optrådt under navnet Det Blå Blues Band.
Medlemmerne har i tidens løb spillet med gud og hvermand på den danske musikscene, bl.a. Lone Kellermann, Peter Belli, Rock Nalle, Anne Linnet og Billy Cross, så det er folk, der kan deres ting, og når de mødes i Evil Sons of The Blues, er det kærligheden til bluesmusikken, der sætter dagsordenen.

Bruce Iglauer fra Alligator Records i Chicago skrev om Evil Sons of the Blues: "This is a good band that clearly plays the blues with love, respect and talent, and with tasteful guitar and harp"

Get ready musikelskere: De onde Blues sønner kommer til at "vælte" Munken!

Poul Ewald: Mundharpe, perkussion og sang
Søren Bøje: Guitar og sang
Ulrik Fromholt: Sang og Guitar
Bo Gryholt : Bas
Rene Dam: Trommer

19. oktober 2018, arrangementet starter kl. 19:00, dørene åbnes kl. 18:30.

Inklusiv spændende Galleri buffet.

Medlemspris*:  345,- Gæstetillæg 40,- pr. person

*) Medlemskab for hele 2018 koster kun 120,- pr. husstand (2 personer)

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.