Mortens aften med Halfdanskerne

Mortens aften og visefortolkning i topklasse.

Denne traditionsrige aften på Galleri Munken vil Halfdanskerne give os en koncertoplevelse i absolut topklasse, når vi ovenpå den klassiske andesteg med næsten lige så klassisk tilbehør kan læne os tilbage og nyde trioens fortolkninger af kendte danske digtere.

Siden Halfdanskerne i 2008 begyndte deres samarbejde om at arrangere og fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, er det kun gået en vej – fremad. År efter år er det blevet til flere og flere udsolgte koncerter i hele landet, og det er ikke så underligt, at folk i alle aldre strømmer til, når Halfdanskerne er på plakaten. Kom og nyd trioens fortolkning af bl.a. ”Svantes lykkelige dag” af Benny Andersen eller "Katinka, Katinka …" af Sigfred Pedersen.

Trioen har alt, hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske danske sangskat og historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante og aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende og underholdende måde. Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, der fyrer den af på scenen og akkompagnerer de personlige og vellydende vokale fortolkninger. Samlet set leverer de en koncertoplevelse i absolut topklasse.

Trioen har udgivet 4 albums, senest "De største sange", der udkom på det ansete pladeselskab Exlibris og fik masser af succes, blandt andet én for et viseorkester højst uventet 1. plads på DRs Dansktop.

 

 

10. november 2018, arrangementet starter kl. 19:00, dørene åbnes kl. 18:30.

Inklusiv den klassiske andesteg med tilbehør og Munkens lækre æbletrifli.

Medlemspris*:  395,- Gæstetillæg 40,- pr. person

*) Medlemskab for hele 2018 koster kun 120,- pr. husstand (2 personer)

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.