Spansk aften

 

Spanien har for nylig overhalet USA som det land i verden, der har næst flest udenlandske turister - heriblandt mange danskere. Den kæmpe interesse der netop nu er for Spanien, har inspireret os til at arrangere en aften med fokus på spansk kunst, kultur, historie, gastronomi, vin, musik og ikke mindst dans.

 

Aftenens store og spændende program ser således ud:

 

  • På ægte chartermanér, vil vi under velkomsten og orientering om aftenens forløb, servere et glas Sangria.

 

  • Herefter serveres forret bestående af Gazpacho (spansk suppe) og 2 Tapaz/pintxos. Til forretten skal vi smage et glas spansk hvidvin.

 

  • Guitarist Peter Uldahl spiller derefter et par solistnumre. Peter Uldahl har studeret flamenco på Carmen de las Cuevas i Granada, hvor han tog master classes hos flamencoguitaristen ’El Pisao’. Desuden har han specialiseret sig i musikgenren gypsyjazz.

 

  • Inden hovedretten vil Maui Galan fortælle om Spaniens historie med vægt på Maurertiden, Columbotidens kolonisering samt Franko tiden og lidt om tiden efter Franko.

 

  • Og så skal vi have klassisk spansk paella, hvor vi får brug for de meget store pander! Paellaen serveres fra buffet og til den skal vi smage 2 afstemte, men meget forskellige glas spansk rødvin.

 

  • Efter middagen får vi et indblik i Spansk kultur og kunst gennem kunsthistoriker, foredragsholder og forfatter Anne Lie Stokbro, der er tidligere leder af kunstbygningen i Vrå. Anne vil lægge vægt på omtale af Picasso, Dali, Miro og Gaudi.

 

  • Aftenens finale er en flamenco koncert med spanske sanger og danser Maui Galan samt guitarist Peter Uldahl. Maui - der nu er bosat i Danmark - stammer fra flamencoens vugge Sevilla, hvor hun bl.a. gik på dansekonservatoriet.

4. august 2018, arrangementet starter kl. 18:00, dørene åbnes kl. 17:30.

Pris inkl. 2 retters menu, 1 glas Sangria og 3 glas udsøgt spansk vin

*) Medlemmer: Kr. 495,- Gæstetillæg kr. 40,- pr. prs.

 *) Medlemskab for hele 2018 koster kun kr. 120,- pr. husstand (2 prs.)

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.